Planspot

Logo ontwerp voor Planspot (Rotterdam)

Begin mei lanceert Planspot.com, een platform waarmee alle soorten toekomstige gebeurtenissen gecreëerd, gepromoot en verspreid kunnen worden naar social media, de pers en kalenders van publishers. Planspot biedt organisatoren van onder andere concerten, uitverkopen, tentoonstellingen, feestjes en sport evenementen hiermee één centrale plek om hun evenement gemakkelijk en effectief te verspreiden en te promoten naar verschillende kanalen. Meer informatie? Bekijk het persbericht van Planspot.

Illustratieve stijl voor Planspot

Samen met de ontwikkeling van een logo voor Planspot is er ook een illustratiestijl ontwikkeld. Hieronder zie je een aantal illustraties die voor de communicatie (website) van Planspot gemaakt zijn.

Boven: De events verschijnen rechtstreeks in je agenda.

Boven: Check andere events door middel van de Planspot site (je eigen pagina) of de app.

Boven: Claim mooie ‘event-ontdekkingen’. Als gebruiker kan jij de eerste van je vrienden zijn die een bepaald event ‘gevonden’ heeft.

Boven: Gebruikers converseren door de integratie van Planspot met andere social media over toekomstige events. Dit geeft een sterke impuls aan de bekendheid van geplande events.

Boven: Plan events die gelijk in de agenda’s van gebruikers komen te staan.

Boven: Events plannen en vertellen dat er events zijn is gratis.

Boven: Planspot is ‘future-focused’. Alle toekomstige events die in het ‘straatje’ van de potentiële bezoeker ligt worden getoond.

Ga naar www.planspot.com voor meer informatie.