Op de radio!

Telefoontje

Een aantal weken terug werd ik gebeld door Johan van Admix, een flink bureau uit Rotterdam. Ik was verrast. “Hebben ze werk voor me?” Ik richt mij namelijk ook op reclame- en communicatiebureaus (om voor te werken). Nee…

Iets heel anders!

Ondernemersleeftijden-kalender van De Goudse Verzekeringen

Ik heb een tijd terug mijn ondernemersleeftijd op de ’Ondernemersleeftijden-kalender’ van De Goudse Verzekeringen ingevuld. Kijk bij 17 oktober, daar sta ik! ”Leuk… Misschien heb ik er wat aan… Laten we dat maar doen.” Dacht ik nog. Maar wat nu? Ik werd dus gebeld met het idee om een radiocommercial te laten opnemen waarin ’ze’ (De Goudse Verzekeringen) mij feliciteren met het drie-jarige bestaan van BUREAUBAS. Of ik mijn naam en bedrijfsnaam daar voor wil lenen… Natuurlijk!

Commercial!

Op 17 oktober hoor je de volgende commercial op de radio:

”Op 17 oktober 2008 ging Bas van der Horst van start met zijn full service grafisch ontwerpbureau, onder de naam BUREAUBAS. Vandaag, 17 oktober 2011, is hij dus precies drie. Gefeliciteerd Bas, namens de Goudse verzekeringen. Veel succes het komende jaar. En als we je nog ergens mee kunnen helpen…, dan weet je ons te vinden. Want wat je ondernemersleeftijd ook is, De Goudse helpt ondernemers verder. Kijk maar na op goudse.nl of vraag het je verzekeringsadviseur.”

Ander nieuws: BUREAUBAS in een fotoshoot voor de Kamer van Koophandel.