Opening Autoklimaat

Grand opening

22 maart was het zo ver. De ‘grand opening’ van Autoklimaat Woerden. Autoklimaat is een nieuw inbouwstation en groothandel in auto-onderdelen en accessoires, die met name met koeling en warmte te maken hebben. Hierbij valt te denken aan airconditioning, radiateuren, warmtewisselaars, standkachels, zonnedaken, autostoelen, accu’s en autoruiten.

Het bedrijf is hoofddealer van Webasto in de regio Woerden en daarnaast partner van Grayson Thermal Systems voor Nederland.

Nieuwe huisstijl

Autoklimaat is uitgerust met een geheel nieuwe huisstijl welke een moderne en professionele uitstraling heeft. Deze huisstijl is ontwikkeld door grafisch ontwerper Bas van der Horst van BUREAUBAS in samenwerking met Jamie Kaandorp van JME Communicatie. Naast de nieuwe huisstijl hebben zij in samenwerking met Maarten Katoen van PetenICT ook een professionele website ontwikkeld, waarin zij geprobeerd hebben om de moderne en professionele uitstraling van de huisstijl terug te laten komen. Deze website heeft als doel de klanten van Autoklimaat informatie te bieden omtrent haar producten & diensten, aanbiedingen en het laatste nieuws.

Ga naar www.autoklimaat.nl voor meer informatie.