Welkom bij Regeldit.nl!

Welkom bij Regeldit.nl!

Door Maxim Gurvits

Als je dit leest, betekent het dat we live zijn met de nieuwe site van Regeldit.nl! Mogen we ons even voorstellen?

Regeldit.nl is ontstaan in 2009 toen Maarten en ik op zoek gingen naar een manier om juridische dienstverlening toegankelijk en betaalbaar aan te bieden aan de kleinere ondernemers in de regio Amsterdam. Al snel hadden we door dat de vraag groter was dan wat wij in onze vrije uren aankonden. Geïnspireerd door andere klassieke diensten die op Web 2.0 overgingen, besloten we om een juridisch portal te gaan neerzetten waar we onze klanten samen van dienst kunnen zijn met topkwaliteit juridische diensten voor een aantrekkelijk tarief.

Wat je vandaag ziet is het begin van het roll-out proces van Regeldit.nl. Op deze site willen we je graag up-to-date houden over online juridische dienstverlening, het nieuwe juridische werken, juristen 2.0 en natuurlijk de innovatieve juridische diensten van Regeldit.nl!

Graag nodig ik je uit om deze vernieuwde site van Regeldit.nl te bekijken. We zijn zeer benieuwd naar je mening en ideeën over ons concept van toegankelijke en betaalbare juridische dienstverlening. Laat ons even weten via het contactformulier of een reactie hier, of abonneer je op onze nieuwsbrief voor regelmatige updates vanuit Regeldit.nl HQ in Amsterdam.

Binnenkort hoor je hier meer van de andere Regelditters; Charlotte en Maarten. Geef ons ondertussen een seintje als je bugs ziet op deze site, of dingen die je niet goed of niet mooi vindt… we zijn uiteindelijk pas net een paar uur live!

Maxim Gurvits
Mede-oprichter Regeldit.nl

Bekijk hier de site van Regeldit.nl online.