Compris Consulting

Website ontwerp voor Compris Consulting (Schiphol)

In opdracht van JME Communicatie (Jamie Kaandorp) heeft BUREAUBAS voor Compris Consulting de nieuwe huisstijl en de nieuwe website ontwikkeld.

Compris Consulting website

Compris Consulting is een beheer- en onderhoudsmanagement consultancy. De consultants hebben ruime ervaring op het gebied van: opstellen van functionele eisen, ontwikkelen van onderhoudsconcepten, uitvoeren van contractmanagement, (Europese) aanbestedingen, reviews en (project)management binnen beheer- en onderhoudsorganisaties. Compris Consulting is sinds 2010 strategisch partner van Amsterdam Airport Schiphol.

Bekijk de website van Compris Consulting online.
Bekijk het ontwerp van de huisstijl van Compris Consulting.

De homepage.

Hierboven zie je de homepage voor Compris Consulting. De homepage is opgebouwd uit een ‘brandbox’, informatie over Compris Consulting (links), informatie over asset management (de dienst van Compris Consulting – in het midden) en twee recente nieuwsitems (rechts). De footer van de site bestaat uit links naar informatie over de diensten en over Compris Consulting, het inschrijven voor de nieuwsbrief, volgen op Twitter en mogelijkheden om contact op te nemen.

Dienstenoverzicht.

De verschillende diensten springen er uit door het gebruik van kleuren die ook in de rest van communicatie van Compris Consulting naar voren komen.

Boven: Onderdeel van een dienst voor Compris Consulting.

Voor vragen over deze opdracht, neem contact op met Jamie Kaandorp (JME Communicatie).